uvoz radnika iz trecih zemalja

Kao jedna od vodećih agencija za uvoz radnika u Hrvatskoj, SV Media nudi profesionalne i učinkovite usluge uvoza radne snage iz trećih zemalja. Pomažemo oko uvoza radnika iz Nepala ili Filipina, ali primarno smo orijentirani na Bangladeš.

Zašto uvoziti radnike iz trećih zemalja?

Uvoz radnika iz trećih zemalja je sve popularniji izbor za tvrtke koje žele osigurati kvalitetnu radnu snagu. Osim što su često cjenovno povoljniji od lokalnih radnika, radnici iz trećih zemalja su često visoko kvalificirani i spremni raditi teške poslove koje lokalna radna snaga često izbjegava. Također, uvoz radnika iz trećih zemalja može pomoći tvrtkama da povećaju svoju konkurentnost na tržištu i poboljšaju svoju produktivnost.

Zašto odabrati SV Media?

SV Media ima dugogodišnje iskustvo u uvozu radne snage iz trećih zemalja i surađujemo s renomiranim recruiting agencijama iz Bangladeša. Naš tim stručnjaka će vam pomoći u pronalasku kvalitetnih radnika koji će zadovoljiti sve vaše potrebe. Također, mi ćemo se pobrinuti za sve administrativne i zakonske obveze u službi kao najpovoljniji virtualni asistent.. Naš cilj je osigurati kvalitetnu radnu snagu za vašu tvrtku i osigurati vaš uspjeh na tržištu.

Kako se možete obratiti SV Media?

Ako tražite kvalitetnu radnu snagu iz trećih zemalja za vašu tvrtku, obratite se SV Media. Naš tim stručnjaka je uvijek spreman pomoći vam u pronalasku kvalitetnih radnika i osigurati da vaš posao uspješno raste. Kontaktirajte nas i saznajte više o našim uslugama uvoza radnika iz trećih zemalja.

Kako uvesti radnike u Hrvatsku?

Nakon dobivanja suglasnosti od HZZ-a, bilo preko testa tržišta rada ili pak se radilo o deficitarnom zanimanju, naša partnerska tvrtka iz Bangladeša odrađuje tzv. screening proces te izabire najbolje kandidate te šalje popis potencijalnih zaposlenika sa svom potrebnom dokumentacijom (potvrde o nekažnjavanju, životopise i motivacijska pisma).

Nakon prihvaćanja i odluke od strane poslodavca sliljedi apliciranje za izdavanje radne dozvole/Vize za Hrvatsku. U slučaju odobravanja, slijedi potpisivanje ugovora te postupak organizacije rada i smještaja od strane samog poslodavca.

Kontakt – info@svmedia.hr ili info@virtualni-asistent.com.hr