Uspostavljanje Procesa u Tvrtkama (Eksterni COO)

Treba vam organizacija, projektni menadžment, kreiranje i uspostavljanje operativnih procedura (SOP), trening zaposlenika, a nemate vremena za istu?

Optimizirajte poslovne procese uz pomoć naših stručnjaka za operativni menadžment. Pomažemo vam uspostaviti efikasne procese koji će osigurati rast i održivost vašeg poslovanja.


Poslovno Savjetovanje

Pružamo strateško savjetovanje koje će vam pomoći donijeti informirane odluke i postaviti temelje za dugoročni uspjeh. Naši savjetnici rade s vama na razvoju poslovnih strategija koje će vas izdvojiti od konkurencije.


Financijsko Savjetovanje za Freelancere i Paušalne Obrtnike

Specijalizirani smo za financijsko savjetovanje freelancera i paušalnih obrtnika koji rade preko platformi kao što su Upwork. Pomažemo vam upravljati financijama i maksimalno iskoristiti vaše poslovne prilike.


Usluge Virtualnog Asistenta

Prepustite administrativne zadatke našim virtualnim asistentima i fokusirajte se na bitne aspekte vašeg poslovanja. Naše usluge uključuju upravljanje e-mailom, kalendarom, istraživanje tržišta, financijsko-knjigovodstveni poslovi, organizacija poslovanja…


Web Dizajn

Izradite profesionalnu i atraktivnu web stranicu uz naš tim iskusnih web dizajnera. Pomažemo vam kreirati web prisutnost koja privlači posjetitelje i pretvara ih u kupce uz povećanje digitalne prisutnosti vašeg brenda.


Mentorstvo/Coaching za Male Poduzetnike

Naš all-in-one paket mentorstva i coachinga obuhvaća digitalni marketing, izradu web stranica, financije, prodaju i pronalaženje klijenata. Pomažemo vam razviti sve ključne vještine potrebne za uspjeh u poslovanju.


Karijerno Savjetovanje

Planirajte svoju karijeru uz pomoć naših stručnjaka. Bilo da tražite novi posao ili želite napredovati u postojećem, naši savjetnici pružaju smjernice i podršku za ostvarenje vaših karijernih ciljeva.


Edukacije za Virtualne Asistente i Pronalaženje Remote Poslova

Naučite sve potrebne vještine za rad kao virtualni asistent i saznajte kako pronaći remote poslove. Naše edukacije su prilagođene početnicima i iskusnim profesionalcima koji žele unaprijediti svoje vještine.


Edukacije za Digitalni Marketing

Usvojite najnovije tehnike i strategije digitalnog marketinga uz naše stručne edukacije. Naučite kako učinkovito koristiti društvene mreže, SEO, content marketing i druge alate za povećanje online prisutnosti vašeg poslovanja.


Zašto Odabrati Nas?

Naša posvećenost vašem uspjehu je naša glavna misija. S nama ćete dobiti personalizirani pristup, stručnost i podršku koja vam je potrebna da biste postigli vrhunske rezultate. Kontaktirajte nas danas i saznajte kako vam možemo pomoći!

Kontaktirajte Nas

Javite nam se putem e-maila ili telefona i dogovorite besplatne konzultacije.

SV Media

Pozovi broj:

+385 99 208 3888

Pošalji e-mail:

info@svmedia.hr
ivana@svmedia.hr

Zakaži sastanak putem Calendlyja.