Postani virtualni asistent-sv-media-ivana-matić-edukacija-tečaj-za-posao-od-kuće

Zanimanje sadašnjosti iz udobnosti vlastitoga doma? Sami birate svoje radno vrijeme? Sve je to moguće. Saznaj kako izgraditi međunarodnu karijeru. Postani virtualni asistent!

Tvrtka SV Media predvođena edukatoricom Ivanom Matić tijekom cijele godine organizira edukaciju kojom pomaže svojim polaznicima da pronađu svoj posao od kuće.Edukacija je pogodna za sve koji traže remote posao, a ne samo one koji žele pobliže upoznati virtualnu asistenciju i mogućnosti rada u takvoj, konkretnoj ulozi.

Tablica sadržajaKako postati virtualni asistent?


Kako postati virtualni asistent?

Edukacijom polaznici uče najzastupljenijie tech alate koji su nužni za rad te koje koriste najveće svjetske tvrtke. Osim niza alata, dobivaju se na uvid i tzv. soft skills, kao i upute prilikom pisanja životopisa i motivacijskih pisama koji su izuzetno važni kako bi se što bolje predstavili prilikom traženja posla od kuće.
Osim certifikata, tijekom edukacije se određuju projektni zadaci iz prakse te je moguće dobivanje preporuke za zaposlenje ili pak angažman na određenim projektima.

Zašto izabrati našu edukaciju?

Naša edukacija je dizajnirana na način da basic paket obuhvaća detaljan tečaj za pronalazak remote posla, kao i učenje alata bez kojih je svakodnevno obavljanje poslova nezamislivo.Što polaznici dobivaju?

virtualni-asistent-edukacija-prijava-posao-od-kuce-postani-va
 • Postaju kompetentni s 9 novih tech alata (konstatno dodajemo nove materijale za učenje)
 • Pisanje bloga za web stranicu i uređenje vizuala/fotografija
 • Primjena znanja i trikova prilikom pisanja motivacijskog pisma i kreiranja životopisa (Cover letter & C.V.)
 • Besplatni UpWork eBook vodič za uspjeh na platformi
 • Besplatni popis najboljih stranica za remote poslove
 • Savjetovanje oko LinkedIn brandinga
 • 1 na 1 predavanja – individualizirani pristup svakom polazniku od strane naše edukatorice!
 • Besplatni pristup za klijente iz Hrvatske na Remote Era Academy, – riječ je o našoj međunarodnoj platformi gdje pomažemo klijentima u pronalasku remote poslova
  Cijena edukacije – promotivnih €230.00

  Poslovno savjetovanje – Advanced/Pro

  Uz sve prethodno navedeno “Advanced/Pro” ponuda obuhvaća dodatne 1 na 1 konzultacije nakon edukacije. Konzultacije podrazumijevaju pomoć prilikom slanja prijava sa životopisom, motivacijskim pismom i zajedničkim pronalaskom adekvatnog posla te praćenje, odnosno analizu uspjeha i ostvarenoga.

  Minimalna suradnja u ovoj opciji traje 3 mjeseca (€80/mj.) te osim prethodno spomenutog obuhvaća video konzultacije na tjednoj razini, dostupnost putem Slack chata za bilo kakvu stručnu i tehničku pomoć.

  Napomena: Suradnja može završiti i ranije u slučaju da polazniku pomognemo pronaći posao i prije isteka 90 dana.

Kako se prijaviti?

E-mail kontakt – ivana@svmedia.hr
LinkedIn profil naše edukatorice – pronađi ovdje.

Google Form – Prijavnica za edukaciju