Agencija za virtualne asistente

SV Media je agencija za virtualne asistente čiji je cilj pomoći poduzetnicima u smanjenju operativnih troškova i povećanju radne efikasnosti.

Transformacija vođenja poslovanja

U SV Media, razumijemo izazove s kojima se suočavate kao poduzetnik. Naš cilj je da vam omogućimo da se fokusirate na ono što najbolje radite – rast vašeg biznisa. S našom ekipom stručnih virtualnih asistenata, spremni smo da vam pomognemo uštedjeti vrijeme i novac, omogućavajući vam da postignete više s manje.

Uštedite do 30% na Troškovima Zaposlenika

Znate li da angažmanom naših virtualnih asistenata možete uštedjeti do 30% na godišnjim troškovima zaposlenika? Da, dobro ste pročitali! Naše usluge ne samo da smanjuju potrebu za fizičkim prostorom i opremom, već također smanjuju i troškove doprinosa, što dovodi do značajnih ušteda za vaš biznis.

Kako to Postižemo?

Naš tim se sastoji od iskusnih profesionalaca koji su eksperti u svojim područjima. Od administrativnih zadataka, upravljanja društvenim mrežama, do podrške korisnicima – naši asistenti rade remote, što znači manje troškova za vas uz podjednak, a moguće i veći nivo produktivnosti.

Edukacija za Buduće Virtualne Asistente

Zainteresirani ste za karijeru virtualnog asistenta? Naš program edukacije pod vodstvom Ivane Matić je savršen za vas. Ivana, naša stručnjakinja s dugogodišnjim iskustvom, vodi intenzivan i praktičan program koji vas oprema svim potrebnim vještinama da postanete uspješan virtualni asistent. S našom edukacijom spremni ste da se priključite ovoj rastućoj industriji i započnete svoj put prema fleksibilnoj i isplativoj karijeri.

SV Media nudi najveći omjer cijene i kvalitete na tržištu, posebno u količini usvojenog znanja koju nudi naša edukacija za virtualne asistente (vidi link). Za više informacija tu je email kontakt – ivana@svmedia.hr

Zašto Izabrati Nas?

Iskusni Profesionalci: Naši asistenti su pažljivo odabrani i imaju bogato iskustvo u različitim industrijama.
Prilagodljive Usluge: Bez obzira na vaše specifične potrebe, prilagodit ćemo naše usluge da odgovaraju vašim poslovnim zahtjevima.
Transparentnost i Povjerenje: Naš rad se temelji na transparentnosti i izgradnji dugoročnih odnosa zasnovanih na povjerenju.
Pristupačne Cijene: Pružamo vrhunske usluge po cijenama koje su pristupačne i konkurentne.
Podrška i Edukacija: Nudimo kontinuiranu podršku i mogućnosti za edukaciju kako za naše klijente, tako i za one koji žele postati dio našeg tima.

U kojim područjima možemo pomoći?

Administrativni poslovi, klasična virtualna asistencija (email management, task management, organizacija kalendara i vremena), account management, SEO optimizacija, izrada web stranica, kreacija i vođenje društvenih mreža, poboljšanje digitalne prisutnosti, analiza podataka (data analysis), upravljanje tablicama i projektima, i dr.

Premium ponuda (financijsko i operativno savjetovanje)


U ponudi je (za premium korisnike) eksterno financijsko (vanjski CFO – optimizacija troškova, cash flow) savjetovanje te eksterno operativno konzultiranje (vanjski operativni direktor).


Spremni na suradnju?

Za više informacija kontaktirajte nas na: info@svmedia.hr